Sunday, May 28, 2006

4 things...

Waktu blogwalking, aku baru tau ternyata diriku dapet PR dari my beloved sista, Mee chan. Here it is:

4 jobs you've had in your life
- Guest Relation Office @ John Robert Powers, Denpasar. Cuma 3 bulan aja, kebetulan temporary vacancy.
- Undergraduate Researcher @ Department of Mathematical Science, Univ. of Liverpool.
So far, itu aja. Abisnya berkutat jadi murid terus sih :P

4 Movies you could watch over and over
- Ever After
- Finding the Neverland
- Il Mare (Korean)
- Madagascar

4 TV shows you love(d) to watch
- Amazing Race
- America's Next Top Model
- (any) Cooking programme
- Asian dramas; Goong (Palace), The Last Dance is With Me, Spring Waltz, etc.

4 places you have lived
- Surabaya, my birthplace
- Denpasar, where I grew up until 15 years old
- Shepparton, Australia
- Liverpool, United Kingdom

4 of your favorite foods
- ayam bumbu rujak bikinan mami
- dimsum; ceker ayam & ha kauw udang (sama kayak Mee chan *toss*)
- tahu tek
- mie surabayan (mie tempo doeloe yang dijual cuma di sby, susah banget dicari sekarang :( tapi uenak tenan!) dasar Sherly, seleranya gak jauh2 dari kampung halaman :P

4 websites you visit daily
- my own blog
- my emails, including, yahoo and university email accounts
- d-addicts.com
- my friends' blog links

4 tagged
- Irvana
- Fitri
- Sinceyen
- Yuki chan

Friday, May 26, 2006

- no title -

Kebiasaan beberapa minggu jarang posting, jadi bikin aku kagok untuk update blog... sampe pada ngira aku ngilang lagi, eheheh... Well, here I am.
Minggu ini, skripsi dimulai. Rasanya bener-bener ga ada istirahatnya deh ya... Ada paper setebal 44 halaman yang mesti dibaca dan dimengerti untuk menjalani skripsi yang satu ini. Dalam jangka waktu 3 bulan, aku harus bisa beres, secara tanggal 5 September 2006 aku akan terbang menuju home sweet home. AKu bener-bener sudah ga sabar untuk bisa pulang lagi, ketemu keluargaku... dan mungkin juga saat itu, aku harus mengunjungi makam engkongku. Aku masih merasa sesak saat ini... rasa sedihku seperti tersumbat di dalam hatiku. Lebih terasa helpless berada beribu-ribu kilometer dan tidak bisa membantu apa-apa daripada berada di sana dan menangis tersedu-sedu. Tapi yah... aku bisa apa? Sometimes things does not always go the way we want it to be...

Sementara itu, adikku si Erwin sudah tiba di Surabaya dengan selamat hari Rabu yang lalu. Kepulangannya, yang seharusnya tanggal 18 Juni, akhirnya dipercepat karena meninggalnya engkong kami. Sesampainya di bandara international Ngurah Rai, hari Rabu sekitar jam 13.00, dia langsung naik pesawat via bandara domestik ke Surabaya. Bisa kubayangkan capeknya... Tapi aku tahu, dia sekarang lagi bersenang-senang ria. Tadi waktu SMS-an dengannya, aku bertanya dia sudah makan apa saja... Dan jawabnya bener-bener bikin iri!!! Oh well... my time will come soon.
Selain pusing mikirin skripsi, aku juga berusaha bikin beberapa pesanan layout. Tapi mungkin karena sudah lama aku ga bikin layout, inspirasi rasanya koq lambat banget untuk dateng... Mood juga gampang surut. Jadi buat yang pesan layout, harap sabar menanti ya... Aku masih rada porak poranda inside out.

Well... itu dulu deh untuk sekarang. Postingnya ngga jelas banget dan campur aduk... tapi yang penting kan update, tul gak? Hehe...

Lastly, I'd like to wish you all a very blessed weekend! God bless!

Sunday, May 21, 2006

Back from business!

Aloha!!! I am back from busy days... I miss my blogging world so much hehehe... probably missed a lot of stories as well from you guys.
Oh well... now that the exams are over, I can have a little bit relaxation for myself. For the last several weeks, I and my feelings have been up and down... There are times I am sad, stressed out, happy, leaping in joy, oh... it is a mixture of feelings. Well, I don't really want to discuss any of them in particular, but this post is just to tell you that I am back.
Now, I have so much blogwalking to do! So wait for me in your blog, okay!!

God bless you all! And have a nice week ahead!
Your journey had ended that day...
Saturday, 20th May 2006 at approx. 09.00 a.m. WIB.
Have a nice rest, Grandpa...

Sorry, I did not have the chance to say 'I love you' for the last time.
Sorry, I cannot be there to say 'goodbye'.
Sorry, for making you cry when we had our conversation on the phone between the million miles.
Sorry... and sorry... for not having many words to describe how I was feeling that day.

One thing I am sure about, is that you are full of peace and joy in the Heaven above with my beloved Father.


- written in grief and joy as a memorial to you, my grandpa.
- nie @ 21st may 2006

Thursday, May 18, 2006

What am I?

What am I?
That You say, "You need me"...
What am I?
That You ask for my time...
What am I?
That You ask for my heart and life...

I am forever grateful, Lord...
That You favor me.
That You love me.
That You do miracles in my life.
That You want to use me.

Thank You for being my everything.
I love you, Father...

- nie @ 18 May 2006.

Monday, May 08, 2006

Refreshing water for my thirsty soul...

For You are my lamp, O LORD;
The Lord shall enlighten my darkness.

For by You I can run against a troop;
By my God I can leap over a wall.

As for God, His way is perfect;
The word of the LORD is proven;
He is a shield to all who trust in Him.


For who is God, except the LORD?
And who is a rock, except our God?

God is my strenght and power, and He makes my way perfect.

2 Samuel 22: 29-33

Thank you, Lord, for a better day...
For lifting me up and being my strength.
As for the 'battle' today, let Your will be done.

Saturday, May 06, 2006

Thank you, Mom...

No matter how strong the raging wind is...
Your tender voice is always able to calm it down.
No matter how hectic my inside mind is...
You are always ready to pour out peace.
And no matter how much tears I drop...
You always suceed to bring smiles and laughter to me.

Thank you, Mom...
For being who you are to me.
For giving me a shoulder to rest and a peace to my mind.
For unloading the stress and burdens in me.

No one does it better.


Ps. Sorry banget blum sempet blogwalking sama sekali. Aku lagi stress berat; banyak pikiran dan nervous banget ngadepin ujian. Mungkin nanti sesudah kelar ujian baru deh sempet keliling. For now, God bless you all!