Posts

Showing posts from November, 2004

Dearest to my heart...

Image
If I were one of those leaves of a dandelion...
I will certainly release myself and ask the winds to bring me to you...
I miss you...

Long way to go, dear...
But I will certainly go that way, not that I have to, but I chose to...
It has been decided since the first day...
The day I said 'yes' to your question...
It might took me some time to actually answer it...
But now, it has been decided and I am not going back on my words...
Not even when there are temptations that looks better when you are not around...

I love you.
I truly love you.

Missing you here, dear...
Waiting for the time I will see you again; your smiles, your eyes...
And to hear your voice for real; your laughter, your jokes, your feelings...
And to walk hand in hand with you...

One day...
I know and sure that day will surely come to us...
At the perfect timing of His.

I miss you, dear.
I love you, dearest to my heart.

Photos

Halowww semuanyaaa... sudah Jumat lagi yah... Cepet banget hari-hari berlalu... Daku jadi serem sendiri... Tiga minggu lagi sudah liburan natal & tahun baru... trus 3 minggu kemudian aku mulai ujian akhir tahap pertama *sob sob sob*

Oh iya... tujuan postingku kali ini, ini nih... sudah dapet sebagian foto pesta ultah kemaren. Yang sebagian lagi belum dapet, soalnya pas itu pake 3 kamera, nah ini baru dapet dari satu orang, yang dua orang lagi masih kucoba untuk menangkap *emang nyamuk?!* hahaha... So... Kalo mau liat, click .:here:., enjoy yah!! Ada sebagian yang kaga diupload, huhuhu... soalnya tidak lulus sensor :p
Nanti kalo sudah dapet yang lainnya, aku kasih tau deh kalian semua.

Weekend ini pada ngapain yah? Hmmm... kalo aku menderita deh... Mesti duduk di depan laptop, bikin report yang harus at least 15 halaman... Uhuk uhuk... belom lagi bikin program tambahan yang dosennya bilang kurang ini kurang itu. Ditambah juga, mesti siap-siap untuk oral presentationku tanggal 6 Decemb…

Today...

Hari ini aku senang tapi capek... Aku dapet buku Gulliver's Travels sebagai hadiah ultah from my Hungarian friend. I was just thinking over several days to buy a book to read *since it's been a long time for me not to read a book.* I don't know what it's all about yet, but I think it is good. Hehehe...

And today, I went to Manchester as I have said. Despiting the rain, it was nice to go back to Manchester again. So, we departed at 11 a.m. and arrived around 12. We were a bit lost since I was having a difficulty to get a grasp which side of city centre we were in *and my friend, it was the first time she went to Manchester!*
Then... after going round a bit, we went to Wagamama Restaurant. My favourite restaurant in Manchester. I had a bowl of Wagamama Ramen *Yummmm...*

Afterwards, we went around the city centre again and took several photos. You can view it .:here:.. Then, we went to a superstore called Selfridges and I bought a box of Leonidas chocolates! I have not op…

Welcome Back!!!

Finally, my laptop arrived back to me today. I am so so so happy!!! Webcamnya juga sudah bener *sudah ditest :p* Kata Ito sih yang sekarang malah lebih jernih gambarnya, padahal dulupun jernih banget gambarnya... lain banget sama webcam-webcam lain yang pernah aku pake.
So... I am happy today! Selain itu, tadi sempet dipuji ama dosen, karena kali ini bikin programnya spotless alias successful alias kaga ada error. Cuma ngerinya abis gitu topic soal 'oral presentation' dimulai. Yaik... 25 minutes of oral presentation by myself.
Gitu lho ya dosennya malah tanya: "Is that a long time or a short time for you!?"
I answered: "Off course a longgg time for me!"
He said: "No!! Actually, that is a short time time for you. Remember, you have to do a big introduction since not many people know about epidemic. So thinking about it, you will need at least 10 minutes doing the introduction. See... it is a short time."

Okay lah pak dosen, terserah apa kata ente..…

Friday? Monday? Tuesday? Wednesday?

Arrrrggghhhh.... Ini sama juga menghitung hari!!! *bedeh... ceritanya koq kayak saat-saat menghitung hari sebelum pulang gitu*
Hiksss... sayangnya yang aku tunggu-tunggu tuh bukan hari kepulanganku, tetapi hari laptop kesayanganku kembali dari cutinya di Prancis *buset... enak amat cuti ke Prancis!!* Iyah neh... dari beberapa minggu lalu sampe sekarang itu laptop belum kembali-kembali dari tempat reparasi (read: France). Padahal sebenernya aku sudah fed up banget sama yang namanya komputer-komputer butut di computer room (Meskipun aku tetep bersyukur karena mereka exist di asrama ini, jadi aku bisa bikin tugas.).

Minggu lalu aku telpon, mereka bilang: "Kalo ga Jumat pagi, ya Senin pagi sudah di sana." Lha... tadi aku cek pigeon hole dan juga list of the parcels recipients' kaga ada tuh namaku. Penasaran dehhh... jadinya telpon lagi ke sono... mereka bilang: "Sekarang sudah ada di shipping department. Jadi kayaknya besok siang atau Rabu sudah sampai." *grrr... a…

A Surprise Party...

Well well well... I had a great birthday (even though I still feel that it is not complete yet, since someone forgot his promise *sob*).
Remember that I was going to go to my friend's place to fix her computer?! (read the previous post) Well, I was actually being set up *hahahaha...* They planned a surprise party. Gilaaa... ampir copot jantungku pas mereka teriak "Surpriseeeeeee!!!!!!" Untung aja jantungku masih kuat-kuat ajah *grins*
It was very very nice, there were 9 of us including me. 4 other Indonesians and 4 of them from different parts of the world. They cooked me delicious meals; soto ayam, nasi uduk, ayam goreng, sushi dan perkedel. Wahhhh... aku bener-bener kenyanggg bangettt. Bener-bener 4 jempol untuk para koki-kokinya.
They sang me 'happy birthday' and gave me a chocolate birthday cake. *That was the second surprise, by the way!* What happened was... I went to the toilet and when I was walking back to the living room, it was so quiet *Oh oh, what is…

My Birthday...

-My Birthday Prayer-

My Father in Heaven...
May it be as the time goes, You add into me...
The Wisdom that only You can give,
The Grace that only You can send,
The Loving Kindness that no one but You have it perfect,
And most of all...
The Spirit of Yours, whom will teach me to be more and more like You.

I thank You, Father...
That You listen to my prayers and be with me all the time of my life,
That You give to me according to what I need, not what I want,
That You knit my life surrounded by my beloved parents, brothers, sisters and him,
That You send precious friends from all over the world to remind me of Your love.

May it be, Father...
In my life, only Your and Your plan alone that will be done.
That I may glorify Your Name in everything I do.
Amen.

This Week...

I am pretty much booked up this week - Busy, eh?!
Well, today (Monday, red.), I won't be home until at least 4.30 in the afternoon I would say. I have some things to sort out and a meeting to go to *hopefully, it won't be longer than 30 minutes*
Tomorrow, lectures from 11.00 to 14.00 straight and there is a possibility that I am going to the cinema in the afternoon with my friends to watch Bridget Jone's Diary - The Edge of Reasoning. Well, I watched the first one and it was funny. I don't know about this one though... I am not really excited about the thought of going to watch it... I might not come after all, just simply because I have other more useful things to do at home.
Wednesday seems to be an easy day *prayfully*. Only one hour lecture in the morning and then nothing until the afternoon. I might go to the library to search for books on optical illusions *I have to write essay on that -sigh...-* In the afternoon, I am going to have a dinner with a friend (or ma…

Dunia itu sempit yah...

"Kamu ternyata kenal yovita toh, say?"
"Hue? Yovita siapa?"
"Atmadjaja"
"Ooo itu... kenal, sesama blogger. Emang kamu kenal say?"
"Anak milis G*** itu. Coba deh tanya dari gereja mana dia..."

Itu salah satu topik percakapanku dengan si Oen-Oen tadi pagi.
Dengan penasaranku, aku langsung tanya sama yang bersangkutan di Y!M. (Pertamanya lewat shoutbox dulu sih. Dianya penasaran koq aku bisa tau dia pergi ke gereja mana...) Eh, ternyata bener ajah...

Trus, aku tanya si Vi3, "Kenal yang namanya Oen-Oen gak?"
"Kenal sekedar chat ajah... Pacarnya Sherly yaaaaa?"
*Waduh... ditodong gini, mana bisa bohong coba? :p Bisanya cuma mengakui dengan malu...*

Ternyata ternyata... dunia ini bener-bener sempit dan kecil. Secara tidak kita ketahui, ternyata orang yang kita tahu itu, juga tahu orang lain yang kita ketahui. Kalo dipikir-pikir, semua orang itu berhubungan satu dengan yang lainnya tanpa kita selalu sadari. Hehehe... Dunia …

I Want to Go Home...

I have been saying that sentence so many times lately. Over this week, I have been really homesick... My brother is flying home for good from Australia tomorrow and won't be leaving home until September next year to come along with me here. So he will be having a full 9-months holiday at home, how nice...
I want to be at home... I want to feel the togetherness of my family again... Now that both I and my brother studying abroad, we don't have much time to gather together as a whole family. I don't know... It is just this week that I feel emotionally homesick.
I heard English people on the bus saying that they are going home on Friday for the weekend. I wish... I really wish my home is also not a great distance from where I am right now.
I will not be going home until July next year, which means: I will be alone this Christmas & will be alone again in Easter.
I suppose, no matter how much I am used to living by myself, there are times when I really feel so homesick and w…

Quiet Weekend

Well, since people are asking how was my weekend, I might just post about my weekend. Hmmm... I haven't done much really... On Saturday, I woke up late around 11 am, cooked some fried nodles with some chicken and veggies. It was nice.
Then I spent almost the whole day trying to figure out what my supervisor asked me to do for my maths assignment. Well, it almost made me blown up since it sounded so impossible to do whatever he asked me to do. So I thought, "Well, maybe I am just too tired. Let's stop and do it tomorrow."
Hence, I went back to my room from the computer room, had my dinner and did a little bit of cross-stitching before I actually went to bed.
I brought the cross-stitch pattern and materials from home. Mum bought it for me. I enjoy doing it, even though it does take ages for me to do one (when others can do it quicker than me :p). It is because I do it when I feel like doing it and when I actually have time to do it! However, I love it! I have been doing…

Blessed Weekend, Everyone...

Hallo semua yang sudah mampir ke blogku ini dengan setia dan ngasih semangat untuk ngerjain tugasku. Akhirnya tugas programmingku kelar juga, program beserta reportnya sudah selesai... Puji Tuhann...
Maaf banget kalo akhir-akhir ini jarang banget blogwalking. Soalnya, tugas tetep masih setumpuk. Emang kalo ga ada laptop itu susah banget... Hiks... I miss my laptop.
Anyway, I just want to say: "Have a blessed weekend everyone!!! God Bless You all!"
*Cheers*

Ambil semua kuncinya ,TUHAN... (Buah Pelayanan)

ALLAH tidak begitu peduli dgn kemampuan anda tetapi seberapa besar kesediaan anda.

Dr. F. B. Meyer sampai pada waktu transisi yang penting dalam pelayanannya. Dia duduk dengan sedih di ruang belajarnya. "Pelayanan saya tidak berbuah dan saya merasa kehilangan kuasa rohani,"ujarnya kepada diri sendiri.
Tiba-tiba KRISTUS muncul dan berdiri di depannya.
"Berikan kepada-KU semua kunci hidupmu," ujar KRISTUS.
Pengalaman itu begitu nyata sehingga dia merogah sakunya dan menyerahkan serenteng kunci!
"Apakah semua kuncimu ada di sini?"
"Ya TUHAN, itulah semua kunci saya kecuali satu kunci ruangan kecil di dalam hidup saya."
KRISTUS berkata,"Jika kamu tidak bisa mempercayai-Ku dalam semua ruang hidupmu, Aku tidak bisa menerima kunci-kunci ini."
Dr. Meyer begitu diliputi oleh perasaan bahwa KRISTUS keluar dari hidupnya karena dia tidak mau menyerahkan semua hidupnya.
Sehingga akhirnya dia berteriak, "Kembalilah, Tuhan! Dan ambil semua kunci k…

Ampunnnn...

Hari ini: Hari Senin: Hari pertama bulan November: Hari... *Iyah-iyah sher, kaga usah ngejabarin hari, semua orang juga udah tau kooqqq* (Oops... maap saya lagi ngelantur hihihi...)
Otak lagi stress bin bingung. Computer assignment yang mesti dikumpulin hari Jumat itu belum kelar juga *Aarrghhh - panic mode ON* Selalu aja dapet error message, kalo gak, gambar yang mestinya ditampilin, kaga keluar sama sekali. Rasanya pingin kubanting tuh kompi, tapi bukan salah kompinya dink... Salah otak gw. Gak tau deh napa, kali ini kaga nyantol sama sekali segala macem pendidikan yang aku baca. Kinerja otak menurun kali yak?! Huhuhu... dasar sherly, bikin alesan aneh-aneh pula. Ya... sekarang minta bantuan Oen-Oen deh... Semoga dia bisa bantuin, soalnya mesti cepet nyelesaiin biar bisa bikin reportnya. Tobat deh tobattt... otakku kagak jalannnnnn... Hiks...
Mana capek banget lagi, ini badan ringsek rasanya... dari jam 9 pagi sampe jam 7 sore berkutat di kampus. Bobolah bobo sherlyku sayang... *lho…