Tuesday, January 06, 2009

Blessings in the early days....

Hello friends! I am here to share a few of good news to you all. However, first of all, I'd like to thank you all for the sweet birthday wishes for my Mum.
Well, on Monday (5th January), as I planned, I got few things sorted out... I picked up the medical certificate from the clinic to support my suspension and my supervisor and I had the discussion we meant to have about this matter. The things that cheered me up were that:

  1. I received my passport back ALONG with 3-years UK visa extension *Praise the Lord!*, which means I can go home withouth any worries!
  2. Lan and I received a huge box of package from Mama and Papa all the way from Beijing, full of good stuffs; some seasonings, some warm clothes for me, a new pair of boots and plenty of supplements to sustain my health.
    Lan's mum is a pharmacist, so when I get sick, she panicked and would get me the best care in the world. How sweet is that? :)
  3. Another thing to praise God is that right now there is a sale on the flight ticket, so I can manage to get a cheap ticket home... Ah... superb!
    We decide that I should go home within 2 weeks from now, depending on the suspension approval. We hope it will be approved ASAP.

Lately, my body has been very friendly to me. I am able to catch up some sleep and feeling better. My skin is improving because I use the strong medication from the doctor, however, lately, I notice it gives a weird reaction, my skin starts to look rather strange... Next Monday, I am seeing the doctor again, I hope it is nothing serious.
Both Lan and I have been gathering information about eczema, asking people here and there... From what I gathered, most of eczema's ointment is like a double-edge sword, it heals the eczema along with some serious side effects, e.g. the ointment I am using right now can make my skin thinner.

We hope there is a better solution...

21 comments:

  1. moga2 bisa cepet sembuh yaaa

    ReplyDelete
  2. Wah, kabar gembiranya bagus2 tuh, hehehe... :)

    Mudah2an eczema-nya bisa diatasi tuh, hmmm...

    ReplyDelete
  3. Yay, good news. :-) Enak bgt sering dikirimin hadiah dari Beijing... Very blessed...

    Moga2 cepet diapprove ya suspensionnya... terus bisa santai2 di indo, getting better. wah sayang aku pulang ke indonya awal maret, kl ga bisa ketemuan ya Sher. ^^

    ReplyDelete
  4. semoga cepet baek ya sher......

    ReplyDelete
  5. permulaan awal th yg bagus!!!

    ReplyDelete
  6. Sher...
    Pa kabar?
    Merry Christmas...
    Happy New Year...Semoga di tahun ini apa yang kamu cita-citakan dapat terwujud...Amin
    walau terlambat, gpp kan?
    Duh sher, jangan sakit2 lagi ya..he..he.. aku gak mau sakit juga, kapok. Emang kesehatan itu mahal banget harganya...
    GBU

    ReplyDelete
  7. congratz yach, sist... very nice to hear that news from u... wah mau plg indo ya.. smoga bisa ketemuan dunk coz aku masi di indo d... :)
    gbu yach

    ReplyDelete
  8. Semuanya pasti ada jalan keluarnya. Pasti ingat kan, kalau Tuhan nggak pernah ngasih beban melebihi kekuatan kita? :-)
    Yang nggak mungkin buat manusia, adalah mungkin bagi Tuhan. :-D
    *itu tema khotbah hari Minggu kemarin...*

    ReplyDelete
  9. tuh kan Nie semua jadi baik2 aja

    ReplyDelete
  10. mertuamu baik banget Sher. sayang bgt ama mantunya :)

    ReplyDelete
  11. waaa good news sher, sirik nih terutama yg terakhir, bisa pulang disaat cuaca dingin begini dgn tiket harga miring, aaah God is goood ya sheerr..

    MC

    ReplyDelete
  12. wah asyik banget tuh dpt paket dari china. disana murah2x ya barangnya.

    lagi sale ? cek tiket juga aaaaaaahhh hehe

    ReplyDelete
  13. waduh kalo obat yang sekarang side effectnya jelek, coba cari dokter lain dan obat lain sher? mudah2an dapet obat yg cocok dan cepet sembuh yaa..

    ReplyDelete
  14. Undangan untuk rekan2 blogger. KalSel punya event besar ARUH BLOGGER 2009 akses di (http://aruhblogger.com). sampaikan kepada rekan2 blogger lainnya

    thanks

    chandra
    CP : 05117718393, 05119044028, 085251534313, 081952954056

    ReplyDelete
  15. Puji Tuhan ya Sher , 2009 di mulai dengan kabar gembira , semoga selanjutnya juga kabar gembira terus ya ..

    mertuamu sayang banget ya patut di syukuri memang :)

    ReplyDelete
  16. seneng ya sher punya mertua yg care & syg sama menantunya..
    trus dapet tiket pulang yg murah lagi..
    tapi sedih jg deh ya ninggalin Lan smentara..
    hope you get better soon dear..

    ReplyDelete
  17. wah udah mau pulkam ya. semoga sembuh kulitnya kena matahari indo.
    mertuamu care sekali ya. how sweet!

    ReplyDelete
  18. skin thinner? wah...mudah2 an gpp ya Sher...btw, senangnya punya mertua seperti itu...thx God. Kapan pulang?*dian ibung*

    ReplyDelete
  19. Jangan lupa selalu jaga kesehatan karena hanya dengan sehatlah kita bisa lebih merasakan nikmat Tuhan.

    ReplyDelete
  20. Merry Christmas, semoga lekas sembuh...
    salam hangat..

    ReplyDelete
  21. cepet sembuh yah sher...moga2 sampai di indo dengan selamat juga...

    many wish for you sweet sherly..amin

    ReplyDelete