Saturday, August 19, 2006

grateful

Just feel like posting today...
In the midst of being busy, The Lord has been continually showing His love, mercy and blessings to me. A specific thing that He has opened my eyes to, has made me forever grateful. It adds to the numerous of proofs that He loves me so much, always gives the best for me and has the best plan for my life.
I am so so glad... I cannot even express how glad I am, but, believe me, I am!

Now, I can really say, "I have met the right man," and I admitted my mistake in the past and realized the previous ones (that I thought was right for me) was the wrong ones. The Lord brought them into my life just for temporarily; to teach me lessons. So, I will not regret the fact that they were part of my life, once. Rather than regret, I am thankful.

This posting is vague, isn't it? Hehehe... Never mind.

Have a blessed weekend, everyone!
Without you

From the moment I open my eyes to start the day, you are there...
In everything I do, you are in my mind.
Every where I go, I seem to see you.
Even in my dream, I can see you smiling at me...

Tell me what is this feeling!
Tell me what to do!

A day without you feels so grey.
A day without your voice sounds so quiet.
It feels as if the day is not complete...
Without you.

Nie @ Liverpool, 14.08.2006 - 19.41

13 comments:

  1. Hallo, met weekend yah... :)

    ReplyDelete
  2. have a nice weekend to you too *hug*

    ReplyDelete
  3. dudududududu... ada yang happy nih.. hehehe.. well, Roma 8:28 buat kamu sher.. hehe.. congrats? ato apa ya? well, semoga bikin kamu tambah dewasa ya....

    ReplyDelete
  4. wah wah....seneng banget baca entrian kali ini
    selamat menikmati kasih Tuhan ya :)

    ReplyDelete
  5. Cika cika cika... baca sambil dance ;)...Sherly sayang, Emang yang terbaik itu selalu datang tepat pada waktu-nya.... yang lalu menjadi bagian dalam kehidupan kita untuk lebih baik kelangkah yang brikut-nya ;)... bener lho gw seneng bacanya :)... Sukses dan terus berdoa. GBU teman-ku

    XXX Shierly
    http://www.freewebs.com/shierlynet/homepage.html

    ReplyDelete
  6. have a nice day and GBU always, sher ... :)

    ReplyDelete
  7. hi sherly pha kabar ??? gimana liburannya ??

    ReplyDelete
  8. Sherrr aku seneng banget baca postingan ini. Seperti ngikutin perjalanan kamu sejak dari yang dulu kamu sedih2 waktu baru putus (aku ignet banget soale kit aputusne barengan) terus sekarang ketemu seseorang who's actually the right one. Kata temenku, kita bisa tau kalo "dia" orangnya kalo ada perasaan damai sejahtera tiap deket orang itu. I can see that you can feel that feeling when you're with Lan. I wish you both the best luck of everything!

    ReplyDelete
  9. pa kabar sher?
    lama gak blogwalking jadi kangen he..he..
    udah punya ponakan tuhhh :)

    ReplyDelete
  10. waa leotna khusus bwt pacar niy hehehe..

    hmm.. saya juga mw menemukan the right man,,
    tp kpn ya?

    ReplyDelete
  11. bersyukur = kunci menikmati hidup. kalo kita nggak bersyukur kita nggak pernah tau bagaimana enaknya hidup walau pergumulan ada disekitar kita.

    rencana Big Boss memang terkadang membuat kita nggak ngerti. sekarang kita menilainya nggak adil, eh di kemudian hari kita malah tau dan sadar kalo rencanaNya adalah yang terbaik bagi kita.

    Makasih kak sher udah ngingetin kita... LJBU yo.

    ReplyDelete
  12. hef a nais wiken tu yu tu sher ;)

    ReplyDelete