Saturday, January 14, 2006

Say a little prayer

Praying HandsThat's right... one thing that keeps me alive all these years was prayers. Honestly, as a person, I am fragile inside. I cry easily, break down easily, worry easily, want to give up easily and complain about this and that easily, too... This is the real me. One that makes my parents, especially my Mum, worry so much.
However, there is one powerful thing in this world that can keep a person alive, even the most fragile person. It's PRAYER. I am thankful, so much grateful to those, who never fail to say their prayers for me each time of their lives; my parents, my brothers and sisters, my friends, my Oma Darto, my family... They all give me strength and the will to carry on living, to continue whatever I'm doing no matter how hard and impossible things are. They all make me feel loved.

I, too, don't get lonely here or there without my family because of prayers... It's a way to communicate with my Lord, my Father in Heaven... Yes, He is my Friend, my Father, my Saviour, The One that makes all things happen in my life, The One that opens the door for me when the world shuts it in front of my face... He is my everything.

I believe, prayers are powerful. There are such things called miracles! If you disagree, just think... life itself is a miracle. And miracles can happen if we have a strong will to pray and to have faith that it will happen.

So... say your little prayer! The Lord never fails, He is always listening, always waiting for you to talk to Him. God bless!

Lord,
Thank you for who You are...
For all You've done in my life.
For those, who pray for me.
For those I've known along the way of my life.
For those, who love me dearly and I love dearly.

And for every breath that You give to me each moment...
Lastly, for this life... one that I have to be grateful most,
for if You did not spare it long time ago, what would I be?
I love you, Lord.

17 comments:

  1. Yup! Prayer is powerful!

    Pa kabar Sher? I hope ur doing OK.:)

    ReplyDelete
  2. prayer gives us power! mudah-mudahan doaku terkabul, huhu ..

    ReplyDelete
  3. wah leot baru yah.
    aku juga sgt percaya kekuatan doa. ayo berdoaaaaa. semuanya akan jadi ringan di hati dan kepala.
    -maknyak-
    http://serambirumahkita.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Waaa Sher, leot baru yaaa.. bagus lhoo.. oya, ma kasih utk ucapan bday-nya yaa *hugs*... maaf baru bisa mampir sekarang... maklum deh di Padang susah banget utk onlen ;)

    ReplyDelete
  5. prayer..seems like it has no power but it is very powerful...

    ReplyDelete
  6. Tuhan tidak akan pernah meninggalkanmu...:)

    keep say the little pray :)

    ReplyDelete
  7. Duh Sher..gw baca blog elo jadi pengen nangis..:(
    Hati gw juga sering sedih..gw sering down..gw sering..aah pokoke di sela-sela tawa riang gw ada worriednya juga.

    Jadi mang doa sangat ajaib!
    dengan doa gw di kuatkan..:)

    Amin Sher buat postingan elo.

    ReplyDelete
  8. haduwww,,,
    dalem bgt say,,,
    berdoa emang bikin qt lbh tenang,,
    btw aq dah posting say,,
    hohoho jgn ketawa yaa,,
    makasih bwt doanya *mwah*

    ReplyDelete
  9. walah lagi ada apa neh ko tumben pake nyekar segala heiheihee mang kadang apa yg kita inginkan kalo tak di serahkan ama yg sono kesannya tak yakin getu dew hehehe *good luck aja dewww sher

    ReplyDelete
  10. yup sher.. kekuatan doa tiada bandingnya:) semoga apa yang kamu minta selalu dikabulin..

    iyah sher, aku dah masuk sekolah, hikss... masih susah bagi waktu, ini ajah karena bosen bikin tugas, makanya blogwalking dikit²... take care ya:)

    ReplyDelete
  11. ya sher, kita memang selalu berdoa mohon kepada Tuhan agar selalu dilindungi dan diberi rahmat yah, moga doa kita dikabulkan oleh Nya.

    Berdoa.... mulai :)

    ReplyDelete
  12. aku setuju sekali sama isi post-nya kak sherly. maunya ya kek gitu, jangan ada orang yang nganggap dirinya hebat trus nggak berdoa. itu sama aja bohong. tapi doanya juga diucapin daam kondisi orang itu bener.
    kadang ya... kita bisa jadi raksasa iman kadang juga jadi letoy gitu.
    --------
    Oya, kak. boleh numpang dikit kan? buat teman2 yang keluarganya -maaf- broken home, aku ada post (terbaru) yang mungkin bisa bantu kamu. go to my blog...
    Thanks kak sherly.

    ReplyDelete
  13. just like my name ya
    my_prayer

    hihihihi

    ReplyDelete
  14. semoga bahagia selalu untuk saudara saya yang ada di negeri orang

    awakmu apik apik wae toh... :)

    ReplyDelete
  15. Semoga terkabul semua doanya Sher..

    ReplyDelete
  16. Dear Sherly,

    saya percaya banget dengan kekuatan doa, dan itu terbukti sekali, saat kita memang sedang sulit, tahun pertama idup di New York, istri udah hamil tua dan kita hanya tinggal nunggu due date - tanpa orngtua atau sodara, dan kerjaan masih blom menggembirakan.. rajin doa, dan akhrinya dikabulin sampai pada kondisi sejahtera seperti sekarang.. sebuah peringatandan mestinya malu kalau saat ini jadi nggak rajin ibadah seperti dikala susah -namun kadang manusia itu mentalnya lemah disaat dia senang, ditambah setan yang menggodanya kelewat rajin..

    Mudah2an kita selalu bisa konsisten dalam ibadah yah..:)

    Nice entry indeed..kita jadi di ingetin.

    ReplyDelete